Gitaarles

De lessen worden gegeven met verschillende lesmethodes/boeken. Per persoon kijken we wat de de juiste lesmethode is. Daarnaast in de loop der jaren een enorm archief opgebouwd van uitgeschreven muziek en begeleidingsmateriaal, dat steeds wordt uitgebreid en ge-update met nieuwe muziek, zodat iedereen zijn of haar favoriete muziek kan spelen, meteen vanaf het begin. Alle leerlingen krijgen begeleidingsmuziek mee naar huis om mee te oefenen. De gitaarlessen worden gegeven in het gebouw van ICO-kunstencentrum, Zuidhaege 2 in Assen. Meer informatie? Ga naar de contactpagina.

Structuur van de lessen

De gitaarles is opgebouwd volgens een degelijk stramien. Er is veel aandacht voor de juiste houding en techniek en de muziektheorie wordt systematisch aangeleerd. Daarnaast is de eigen inbreng van de leerling belangrijk bij ons: als je de muziek speelt die je leuk vindt leer je sneller en leuker!

Je kunt individueel gitaarles krijgen of in een groepje van 2, 3 of 4. Omdat bij ons alleen gediplomeerde docenten werken, kunnen wij gitaristen opleiden vanaf het eerste begin tot aan het toelatingsexamen van het conservatorium. Ook ervaren gitaristen die zich willen verbeteren, hun techniek willen aanscherpen of zich willen verdiepen in een bepaalde speelstijl kunnen bij ons terecht. We werken aansluitend op ieders eigen niveau en leertempo. We bieden gitaarlessen aan voor de akoestische gitaar, de basgitaar en de elektrische gitaar.

Tarieven

De tarieven voor gitaarles zijn per seizoen als volgt:

  • Individueel les 40 weken: €875,-
  • Duo les, 40 weken 30 minuten: €504,-
  • Individueel les 20 keer eens per twee weken 30 minuten: €504,-
  • Individueel les 40 weken: €875,-
  • Spelen in een band 38 weken: €302,-